Introaften med foredrag af entreprenør og læge Jonas Nilsen

Vores første speaker event løb af stablen d. 3. oktober 2017. På grund af den overraskende store interesse i Medical Business Association valgte vi at slå vores første speaker aften sammen med introaftenen i én samlet.

Aftenen bød på 45 minutters introduktion til holdet bag MBA, formålet med foreningen samt planerne fremover. Især fik vi understreget MBA’s kerneværdier: Netværk, vidensdeling og ikke mindst kompetenceudvikling, hvoraf vi understregede sidstnævnte ved at udlodde én kopi af ‘Iværksætter’ af Mads Faurholt og Lars Tvede til et heldigt medlem.

Efter en kort pause kunne vi byde velkommen til Jonas Nilsen, uddannet læge ved Københavns Universitet og entreprenør. Jonas har baggrund som medstifter af sikkervaccination.dk, Neurescue og nyligst medstifter og Head of Product hos practio.dk, en platform, der har fokus på at forhindre uønskede graviditeter. I dag beskæftiger Jonas sig med at bringe practio til kvinder i Indien såvel som at læse Innovation Management på Harvard Business School.

Jonas fortalte om sin personlige udvikling fra at starte på medicinstudiet med drømmen om den hvide kittel, overveje en alternativ karrierevej og sidenhen at stoppe med sin KBU for at dyrke entreprenørskab fuldtid. Efter oplægget tog Jonas imod personlige spørgsmål fra de fremmødte medlemmer, især hvordan en karriere som lægelig entreprenør er ift. den traditionelle lægekarriere.

Afslutningsvist havde vi en times networking, hvor vi lærte hinanden bedre at kende og mødte mange andre medstuderende med fælles passion for medical business.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *